Bakgrunnen for denne bloggen

Jeg har opprettet denne bloggen for å fortelle om en dramatisk og personlig hendelse som skjedde for noen år siden. Etter hvert som tiden har gått, har jeg tenkt mye tilbake på det som skjedde, og føler nå et behov for å få skrevet ned noen av de tankene jeg sitter med. Jeg har stor respekt for alle personene som er involvert, og vil derfor ikke oppgi noen opplysninger som kan bidra til å identifisere de det gjelder. Alle opplysninger om navn på personer vil derfor være fiktive. Opplysninger om alder og tidspunkt vil også være fiktive, men jeg vil prøve å gjøre de såpass virkelighetsnære at de gir et riktig innblikk i hendelsen.

 

Etter å ha tenkt mye på egen hånd rundt hendelsen, er jeg nå interessert i å høre hva dere tenker om det jeg vil fortelle. Her er det selvsagt lov med ulike meninger, og alle seriøse kommentarer og innspill blir besvart. Jeg vil i neste innlegg starte med å fortelle litt om bakgrunnen for hendelsen og deretter om hva som skjedde under selve hendelsen. Etter hvert vil jeg også fortelle om hva som skjedde i etterkant, om de refleksjonene jeg har hatt og om hvordan det som skjedde har påvirket meg. Jeg vil også åpne opp for spørsmål rundt det som skjedde i et eget innlegg senere, men dere er selvsagt velkommen til både å kommentere og stille spørsmål underveis.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

misforstaaelsen

misforstaaelsen

0, Sel

På denne bloggen forteller jeg om en dramatisk og personlig hendelse som skjedde for noen år siden. Alle opplysninger om navn på personer er fiktive av respekt for de involverte, men alle beskrivelser av hendelsen er reelle. Jeg er interessert i å høre dine tanker rundt det som hendte meg. Her er det selvsagt lov med ulike meninger, og alle seriøse kommentarer og innspill blir besvart.

Kategorier

Arkiv

hits