Spørsmålsrunde om hendelsen

Nå har jeg tenkt til å ha en spørsmålsrunde slik at dere kan få stille eventuelle spørsmål dere har, enten rundt hendelsen, mine tanker om det som skjedde, om meg som person eller andre ting dere måtte lure på. Jeg tar gjerne imot kritiske spørsmål også om dere har det, så lover jeg å svare så ærlig som mulig. Dere kan stille spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg så fort som mulig. 

2 kommentarer

22.01.2013 kl.20:46

hva var denne personopplysningen??

misforstaaelsen

22.01.2013 kl.22:06

Anonym: Personopplysningen det var snakk om var Theas adresse. Som jeg har skrevet tidligere var denne fullt tilgjengelig på nettet, men siden hun ikke visste at jeg hadde den, skjønte jeg at det kunne virke påtrengende dersom jeg inkluderte den i et av diktene. Derfor ville jeg høre med Linn om hva hun syntes om diktet, men måten hun oppførte seg på etter at jeg viste det til henne, kom som et stort sjokk på meg.

Grunnen til at jeg i det hele tatt inkluderte adressen i et av diktene i utgangspunktet, var at jeg ønsket å gjøre diktene til en personlig overraskelse på Theas bursdag, ved at de skulle ha et innhold hun kunne kjenne seg igjen i, samtidig som adressen passet med diktets rim og rytme. I etterkant ser jeg at den aldri burde vært inkludert i diktet selv om intensjonen var god, men det er dessverre for sent å se dette nå. Om jeg noen gang får en mulighet til å rette opp dette, det vet jeg ikke.

Skriv en ny kommentar

misforstaaelsen

misforstaaelsen

0, Sel

På denne bloggen forteller jeg om en dramatisk og personlig hendelse som skjedde for noen år siden. Alle opplysninger om navn på personer er fiktive av respekt for de involverte, men alle beskrivelser av hendelsen er reelle. Jeg er interessert i å høre dine tanker rundt det som hendte meg. Her er det selvsagt lov med ulike meninger, og alle seriøse kommentarer og innspill blir besvart.

Kategorier

Arkiv

hits