Tenkingen og usikkerheten

Jeg har vært syk i en uke nå, så det har vært lite oppdateringer her i det siste, men dagene med sykdom har gitt meg mye tid til å tenke. Dette var noe jeg også gjorde mye av de første januardagene for to år siden, altså de første dagene etter den dramatiske opplevelsen, og i tiden etterpå. Tankene har vært overalt, kaotiske, uten kontroll. Håpet var hele tiden at tenkingen skulle føre til at jeg kom på noe genialt som kunne ordne alt, men dette geniale har jeg fremdeles ikke sett noe til. Relasjoner mellom mennesker har, irriterende nok, ikke noe fasitsvar. Gjenoppretting av en god relasjon der noe har gått galt, har det kanskje minst av alt. De to strekene som skulle vært under svaret, må ofte brukes til å stryke over forslaget i stedet. Det er altfor mange faktorer, så mange ting som kan gå galt, så mye man må passe på, så mye å ta hensyn til. Når utgangspunktet er vanskelig, blir utfordringene desto større og svaret lenger og lenger unna.  

 

Samtidig tikker tiden avgårde. Timene går sakte. Søvnløse nattestimer der tankene preger deg. Igjen og igjen. Det er klart at det ikke er bra i lengden, men samtidig forferdelig vanskelig å unngå. Ønsket om en løsning er altfor sterkt. Det verste er egentlig å ikke vite om det noen gang blir en løsning. Usikkerheten. Den er fæl, den. Og den blir fort tydelig. Selv om den starter på innsiden, beveger den seg raskt mot utsiden. Altfor raskt. Det er ikke bra. Men det er vanskelig å unngå. Man må bare prøve så godt man kan, selv om man føler at det aldri er godt nok. Være sterk. Det høres ikke ut som meg. Hvordan skal jeg kunne bli det nå? Jeg vet ikke. Det er sånn det er for tiden. Jeg skulle så gjerne visst, men jeg vet ikke.          

4 kommentarer

Bare innom for å ønske deg god morgen!

Håper du får en fin dag ^^

misforstaaelsen

10.01.2013 kl.13:21

Martine Kristine: Tusen takk for det! :) Håper du også får en fin dag :)

sunnivasl

10.01.2013 kl.16:03

Så utrolig fin blogg du har! Du kommer til å nå langt hvis du fortsetter å blogge like bra som du gjør nå!<3 jeg kommer til å følge deg, stå på! <3

Hadde hvert koselig med en liten hilsen tilbake, trenger også noen tips til hva jeg kan blogge om <3

Mvh.Sunniva

misforstaaelsen

10.01.2013 kl.16:08

sunnivasl: Tusen takk for så hyggelige tilbakemeldinger! :) Setter veldig stor pris på det :)

Skriv en ny kommentar

misforstaaelsen

misforstaaelsen

0, Sel

På denne bloggen forteller jeg om en dramatisk og personlig hendelse som skjedde for noen år siden. Alle opplysninger om navn på personer er fiktive av respekt for de involverte, men alle beskrivelser av hendelsen er reelle. Jeg er interessert i å høre dine tanker rundt det som hendte meg. Her er det selvsagt lov med ulike meninger, og alle seriøse kommentarer og innspill blir besvart.

Kategorier

Arkiv

hits