Hva vil du jeg skal skrive om?

Jeg skrev i forrige innlegg om hvordan jeg for to år siden så frem til å komme tilbake til hverdagen slik at jeg kunne slippe unna de lange dagene med mange negative tanker. Denne følelsen hadde jeg også i år, men heldigvis ikke like sterk som tidligere. Jeg tror det er et tegn på fremgang. Og i dag starter årets andre studieuke og timeplanen er igjen fylt opp. Derfor har det blitt en stund siden forrige oppdatering, men det er ikke bare studiene som er årsak til dette, og jeg vil derfor fortelle litt om hvilke andre grunner det er:

 

Det første jeg vil fortelle om er hvordan bloggen har vært til hjelp sålangt. Som jeg har skrevet om tidligere er all tenkingen noe av det som har vært vanskeligst for meg, og det har derfor vært veldig fint å kunne skrive ned de tankene jeg sitter med. På denne måten føler jeg at jeg har fått tankene mer ut av hodet, og dermed bruker jeg også mindre tid på dem. Det føles godt å endelig kunne slippe å ha de negative tankene i hodet hele tiden. Jeg ser mer fremover nå. Det er en god følelse.

 

Da jeg startet denne bloggen, var det også med et ønske om å høre deres meninger om det jeg skriver om. Etter å ha sittet så lenge med de negative tankene, hadde jeg derimot ikke store forventninger når det gjelder hvilke kommentarer som kunne komme. Derfor ble jeg veldig positivt overrasket over de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått. Dette er noe jeg setter veldig stor pris på, og jeg vil derfor sende en stor takk til alle dere som har bidratt til at jeg nå føler at jeg har kommet meg et steg videre! :)

 

Det er rart hvordan man føler at man får et forhold til en blogg der man har delt noe personlig, og dermed ønsker å fortsette å skrive. Samtidig blir det færre tanker å skrive om nå som jeg endelig føler at det går fremover. Derfor ønsker jeg nå å høre hva dere vil jeg skal skrive om. Er det noe dere vil jeg skal utdype, reflektere rundt eller fortelle om? Kort sagt:

 

Hva vil du jeg skal skrive om?     

6 kommentarer

Kristin Strøm

22.01.2013 kl.09:01

skriv om mote, trening, tips osv :D stå på fremover!

misforstaaelsen

22.01.2013 kl.15:47

Kristin Strøm: Tusen takk for forslagene Kristin, men jeg tenkte først og fremst på om det er noe dere ønsker at jeg skal skrive om som er knyttet til det jeg har skrevet om i de tidligere innleggene :)

juliamyklebust

24.01.2013 kl.14:50

Liker bloggen din!

misforstaaelsen

24.01.2013 kl.15:04

juliamyklebust: Tusen takk! :)

Vian

09.02.2013 kl.21:48

Hej besök gärna min blogg :)

misforstaaelsen

09.02.2013 kl.23:23

Vian: Har besøkt bloggen din, så fin den er! :)

Skriv en ny kommentar

misforstaaelsen

misforstaaelsen

0, Sel

På denne bloggen forteller jeg om en dramatisk og personlig hendelse som skjedde for noen år siden. Alle opplysninger om navn på personer er fiktive av respekt for de involverte, men alle beskrivelser av hendelsen er reelle. Jeg er interessert i å høre dine tanker rundt det som hendte meg. Her er det selvsagt lov med ulike meninger, og alle seriøse kommentarer og innspill blir besvart.

Kategorier

Arkiv

hits