De gode samtalene med de som har støttet meg

Jeg skrev tidligere om at jeg fremdeles har samtalene fra det jeg opplevde, men nå har det heldigvis gått veldig lang tid siden jeg har sett på dem, og jeg føler heller ikke noen grunn til å gjøre det fremover. Derimot hender det fremdeles at jeg titter på tidligere samtaler fra de personene som har stilt opp og støttet meg. Da tenker jeg først og fremst på de to jeg har skrevet om tidligere som alltid har vært der for meg og hørt på meg når jeg har hatt behov for å ha noen å snakke med. Samtalene med disse personene har vært veldig gode å ha de dagene jeg har trengt en oppmuntring, og ved å se tilbake på det de har skrevet til meg, har de bidratt til å få meg i bedre humør også uten at jeg har snakket med dem der og da, noe som fører til at jeg bare har enda mer å takke dem for :)

 

Samtidig skulle jeg selvsagt ønske at jeg hadde flere samtaler med dem også i dag, siden kontakten med dem er noe jeg setter veldig stor pris på og dermed skulle ønske at det var mer av. Dette ønsket om å høre fra dem, fører jo samtidig til at jeg også setter ekstra stor pris på det de gangene jeg faktisk snakker med dem. Etter alt de har gjort for meg, bryr jeg meg veldig om at de skal ha det bra og da sitter jeg også med et ønske om å prøve å bidra til det dersom det er noe jeg kan gjøre for dem. Samtidig er jeg veldig bevisst på at dette er noe jeg må la dem selv styre slik de vil. Det eneste jeg kan gjøre, er å si at jeg er her for dem og at jeg setter veldig stor pris på det hver gang jeg hører fra dem, så må de få velge selv hvor ofte dette kan bli. Og uansett hvor ofte det blir, kommer jeg i like godt humør hver gang, rett og slett fordi de er så gode på å si akkurat de rette tingene og sprer godt humør hver gang jeg hører fra dem. Dette er noe jeg er veldig takknemlig for, og jeg håper at jeg kan være så heldig at de vil dele det med meg også fremover :) Ikke minst håper jeg at jeg også kan klare å gi litt tilbake til dem, for det fortjener de virkelig :)    

10 kommentarer

Lovelyliller.com

03.03.2013 kl.19:44

<3 Det er viktig å være takknemlig :)

misforstaaelsen

03.03.2013 kl.23:25

Lovelyliller.com: Det er helt sant, og jeg håper at jeg også klarer å vise at jeg er det til disse personene som virkelig fortjener å høre det :)

Martine Hermansen

05.03.2013 kl.12:02

Har lest litt igjennom bloggen din, og blir helt imponert over hvordan du skriver og hvor sterk du er! Stå på videre og lykke til :)

misforstaaelsen

05.03.2013 kl.13:00

Martine Hermansen: Tusen takk for så hyggelige ord! :) Setter kjempestor pris på det! :)
bra samtaler!

misforstaaelsen

05.03.2013 kl.23:03

chika augustina inalu: Det er kjempegode samtaler ja :)

Emilie Helgesen

10.03.2013 kl.20:43

Stå på videre! :)

misforstaaelsen

10.03.2013 kl.23:46

Emilie Helgesen: Tusen takk Emilie, jeg skal gjøre mitt beste! :)

meg

15.03.2013 kl.11:16

du bør komme deg videre snart.å la thea og co være i fred. jeg forstår ikke hva du driver med. dette er ikke normalt,og kan ikke rettferdigjøres...

du har gjort noe galt.og burde skjemmes!

har du ikke andre ting å gjøre???

misforstaaelsen

16.03.2013 kl.02:38

meg: Det er ingenting jeg ønsker mer enn å kunne komme meg videre etter det som skjedde. Dessverre har denne prosessen vist seg å være enda tyngre enn jeg først fryktet, men nå føler jeg omsider at jeg begynner å se tegn på fremgang, og det er en god følelse.

Jeg har ikke hatt noen kontakt med Thea etter det som skjedde, og som jeg har skrevet om, er det nå ett år og fire måneder siden jeg sist ble kontaktet av Theas mor. I dag ser jeg verken noen grunn eller mulighet til å prøve å forklare dem mer om hva som skjedde. Jeg har prøvd og føler jeg har gjort det jeg kan gjøre. Nå må jeg la det være opp til dem om de ønsker å vite mer. Dersom de har det bra slik det er i dag, så er det uansett det som er det viktigste for meg.

Jeg skulle ønske at du skrev litt mer om hva du mener jeg har gjort galt. Det som hele tiden har vært sentralt for meg, er at jeg alltid har ønsket kun det beste for de jeg har hatt kontakt med.

Jeg vil forsøke å svare på spørsmålet ditt: Etter denne opplevelsen har jeg dessverre hatt lett for å sette begrensninger på hva jeg har ønsket og følt at jeg kan gjøre. I stedet har jeg blitt ufrivillig sittende med mange negative tanker, og dette er en tankegang det har tatt lang tid å snu. Jeg føler heldigvis at det har vært en positiv utvikling i det siste, og jeg håper at denne utviklingen kan fortsette også videre.

Skriv en ny kommentar

misforstaaelsen

misforstaaelsen

0, Sel

På denne bloggen forteller jeg om en dramatisk og personlig hendelse som skjedde for noen år siden. Alle opplysninger om navn på personer er fiktive av respekt for de involverte, men alle beskrivelser av hendelsen er reelle. Jeg er interessert i å høre dine tanker rundt det som hendte meg. Her er det selvsagt lov med ulike meninger, og alle seriøse kommentarer og innspill blir besvart.

Kategorier

Arkiv

hits